In 2 minuten van je droge handen

Iedere winter is het wel weer raak! Door de gure wind, de snorrende verwarming in huis drogen je handen en huid sneller uit. Smeren vergeten we vaak waardoor we uiteindelijk met gortdroge handen (en huid) opgescheept zitten. 

Sinds kort heb ik daar een geweldige oplossing voor gevonden die niet meer dan 2 minuten van je tijd vraagt. En dat maar 2 keer per dag!

En dat is in de vorm van dit magische duo!

Het Magische Duo

De Aloë Vera is een pure gel, verkregen uit de bladeren van de Aloë Vera plant. Hij werkt super hydraterend, ontzettend verzachtend en kalmerend op je huid. 

De Multi Use Butter is een krachtpatser in een potje! Hij bestaat uit puur, natuurlijke ingrediënten en maakt zelfs de meest extreem droge en vochtarme huid weer soepel en superzacht.

De Multi Use Butter komt in verschillende geuren, namelijk eucalytpus/mint, lavendel (zoals ons Magische Duo), rozengeur en calendula – mandarijn.

Ook is er de Calendula – rijstkiem variant voor de mensen met een notenallergie.

Hoe kom je in 2 minuten van je droge handen af? 

Eerst breng je de Aloë Vera aan, je hebt maar 1 druk op het pompje nodig om beide handen te behandelen. Smeer dit in, wapper even droog en neem dan een heel klein beetje Multi Use Butter. Deze Butter dekt de Aloë Vera af en beschermt de hele dag je handen zonder vet aan te voelen.

De producten van Botanical Beauty bevallen alleen maar natuurzuivere ingrediënten en zijn volledig vegan! Dus niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten, en daar wordt ik langer blij van dan 2 minuten 😉

Wat smeer jij op je handen? 

Foto’s van: Voeten &zo Groesbeek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.