Welkom Herfst! Onze voeten zijn er klaar voor (incl. Voetbad – Recept)

Het is guur buiten en lekker warm binnen. Welkom Herfst 🙂
Dit is het moment om heerlijk op de bank te zitten in een hoekje met een dekentje over je heen en een goed boek. En natuurlijk een beker lekkere warme thee met een stukje chocolade.

Maar de herfst is ook het moment van boswandelingen en genieten van die pittige herfstluchten en het oprapen van kastanjes. Om daarna lekker met zijn allen bij een vuurkorf te genieten van warme chocolademelk.

Maar je voeten zijn ook dol op verwen-momenten. En om dat soort heerlijke momenten ook te creëren voor je voeten heb ik een heerlijk voetbad herfst – recept voor je voeten.

Dit heb je nodig:  
  • 3 eetlepels Dode Zeezout
  • Een kom waar je voeten gemakkelijk inpassen
  • 1 takje vanille
  • Een potje om de vanille – dode zeezout in te doen (liefst van glas)
Bereiding:

Snijd met een mesje het takje vanille open en haar het “merg” eruit. Doe het takje en het merg met het dode zeezout in een potje. Laat dit een nachtje staan. Op deze manier trekt de geur van de vanille nog beter in het dode zeezout.

Na een nacht kan het voetenfeest beginnen 🙂

Verwijder het vanille stokje uit het dode zeezout.
Meng het dode zeezout en vanillemerg met lauwwarm water in de kom. Geniet van het heerlijke ontspannen en kalmerend moment. Ook ideaal trouwens als je een beetje verkouden bent.Vanille is namelijk slijm – losmakend. Mocht je dus verkouden zijn, geniet dan regelmatig van dit vanille-voetbad 🙂

Let op: ben je diabetisch of heb je een verminderd gevoel in je voeten, dan maximaal 2 á 3 minuten je voeten laten weken in het voetbad.

Heb je geen zin om zelf je recept te maken? Botanical Beauty heeft verschillende geurlijnen voor ieder moment! Hun Dode Zee Badzout werkt geweldig voor je huid en voeten! Nieuwsgierig? 

Bij de behandeling Pedicure Extreme en bij de voetmassage’s werk ik altijd met de Dode Zee Badzout, dus boek gerust een behandeling. Je bent ook altijd welkom om eens te “snuffelen” aan de producten

Wat doe jij het liefst in de herfst? 

Nieuwsgierig naar de producten van Botanical Beauty? Neem gerust een kijkje op hun site.

Foto’s van: Voeten &zo Groesbeek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.