De 3 top-blogs om mooie voeten te krijgen

Heb jij de eerste tekenen van de lente al voorbij zien komen?
Dan is het nu hoog tijd om je voeten aan te pakken, zodat je op tijd stralende “Lente – Voeten” hebt als we weer van de zon en de terrasjes kunnen genieten!

Heb jij ze al gezien? Sneeuwklokjes, narcissen en blauwe druiven? Ik heb ze al aarzelend hun kop boven de grond zien uitsteken. En mijn amandelboom zit al vol knoppen. Ook valt het mij al op dat het al vroeger licht begint te worden en de zon later onder gaat.

Maar de zon is ook al lekker warm aan het worden. Ik heb buiten al stiekem genoten van de eerste zonnestralen. Weliswaar beschut in een zonnig hoekje van mijn tuin met een dikke vest aan… Het was echt heerlijk 🙂

Het valt mij ook echt op dat iedereen zoveel vrolijker en energieker is als de zon schijnt en de lente aanbreekt. Je hebt de neiging om je huis schoon te maken, klusjes die al de hele winter liggen te wachten op te pakken… En de eerste verbouwbedrijven heb ik al voorbij zien komen om grote klussen bij mensen aan te pakken.

Maar voordat we de voorjaarsschoonmaak opstarten, we onszelf in de tuin storten om daar alles onder handen te nemen, en zelfs voordat we een klusbedrijf bellen om ons huis te schilderen, uit te breken of te verbouwen….
.

Meiden, we hebben iets heel belangrijks te doen!

Nu de eerste tekenen van de lente er zijn, wordt het ook tijd om onze voeten voor te bereiden op het mooie weer wat er aan komt. Want als het straks weer ‘korte rokjes’ dag is…. kun je daar niet met droge gebarsten kloverige hakken onder lopen. Of met lange onverzorgde teennagels. Of met afgebladderde nagellak van vorig jaar… Je wilt ook dat je voeten stralend de lente tegemoet gaan.

Dus speciaal voor deze heerlijke lente heb ik in mijn blog archief gesnuffeld en een paar prachtige blogs over Lente – Voeten gevonden. Deze blog’s afgestoft, opgefrist en van een nieuw jasje voorzien en tada 🙂  

Hieronder vind je mijn 3 top blogs voor prachtige lentevoeten. Vol tips, trics en verwenmomenten om binnen no-time weer stralende voeten te krijgen.

Als eerste heb ik “Het wordt weer lente, tijd voor je voeten“. Hierin geef ik je 3 tips om je voeten weer lente – klaar te stomen 🙂

De tweede blog gaat over “Kloven in je hak” en wat je er aan kan doen als je ze hebt.

En de derde blog is een heerlijke verwennende blog, je voeten worden helemaal gelukkig, zacht en stralend als je ze verwend met een heerlijk…. Lees het maar hier :)

Mocht je trouwens eens schimmelnagel hebben ontdekt bij jezelf, dan is het belangrijk om daar direct mee aan de slag te gaan!

Hoe sneller je handelt, hoe sneller je er weer vanaf bent.

Ben je op zoek naar meer informatie om van je schimmelnagel af te komen? Kijk dan gerust bij de andere blog’s over schimmelnagel of kijk eens bij het boek: van schimmelnagel naar gezonde nagel.

Welke tip gebruik jij om je voeten voor te bereiden op de lente?

Foto’s van: Pixabay – 123RF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.